Termeni si conditii

Termeni si conditii privind utilizarea site-ului si politica de confidentialitate conform Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

1. Informatii generale

Detinatorul site-ului greenspots.ro este GREEN SPOTS TECHNOLOGY SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Foisorului Nr. 18, Sector 3, Romania.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.

GREEN SPOTS TECHNOLOGY SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina “Termeni si conditii” din subsolul site-ului.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul site-ului, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita pe site-urile respective.

2. Accesul la informatiile de pe site

GREEN SPOTS TECHNOLOGY SRL garanteaza tuturor utilizatorilor accesul limitat, in interes personal, pe site-ul greenspots.ro si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/ revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor GREEN SPOTS TECHNOLOGY SRL, fara acordul prealabil scris al acesteia.

3. Definitii

Utilizator – Persoana fizica care acceseaza pagina de internet in mod liber

Acceptul Utilizatorului – Prin aplicarea bifei in casuta corespunzatoare, Utilizatorul consimte la Termenii si conditiile de utilizare a site-ului

Accesul la informatiile de pe site – Utilizatorul care si-a dat acceptul la accesarea site-ului are acces la informatiile de pe site

4. Proprietate intelectuala

Intregul continut al sitului greenspots.ro – imagini, texte, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si orice alte date – este proprietatea GREEN SPOTS TECHNOLOGY SRL si intra sub incidenta Legii privind drepturile de autor si drepturile conexe si a legilor privind protectia proprietatii intelectuala si industriala.

Folosirea fara acordul scris al GREEN SPOTS TECHNOLOGY SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Utilizatorii care incalca dreptul de autor si dreptul de proprietate intelectuala pot fi trasi la raspundere pentru prejudiciile cauzate GREEN SPOTS TECHNOLOGY SRL.

5. Responsabilitate

GREEN SPOTS TECHNOLOGY SRL nu isi asuma nici o raspundere pentru prejudiciile aduse prin folosirea/nefolosirea oricarei informatii obtinute de pe Site. Toate informatiile prezente pe site au un caracter informativ. De asemenea, GREEN SPOTS TECHNOLOGY SRL nu este in niciun fel tinut responsabil pentru pierderile (directe sau indirecte), pierderea unor ocazii sau oportunitati de afaceri sau pentru beneficiile nerealizate, de catre utilizator, ca urmare a nefunctionarii sau a functionarii necorespunzatoare a site-ului.

6. Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

7. Legea aplicabila – jurisdictia

Prin accesarea sitului Utilizatorul isi da acordul ca orice eventuala disputa/diferend/litigiu sa fie solutionat in conformitate cu legislatia Romana. De asemenea este de acord ca jurisdictia sa fie stabilita in fata instantelor romane de la sediul Detinatorului sitului.

8. Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele prezentate pe acoperisulverde.org sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Bucuresti.

9. Informare privind protectia datelor personale

GREEN SPOTS TECHNOLOGY SRL (greenspots.ro) prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, prin mijloace automatizate, scopul fiind contactarea persoanelor interesate de produsele si serviciile furnizate de catre GREEN SPOTS TECHNOLOGY SRL, inclusiv in scopuri de marketing cum ar fi trimiterea de newslettere, facturarea si inregistrarea platii pentru produsele si serviciile furnizate de GREEN SPOTS TECHNOLOGY SRL si informarea ulterioara a dumneavoastra de la distanta privind serviciul prestat, cand e cazul.

Contactandu-ne prin intermediul formularelor de contact de pe website (greenspots.ro) va dati acordul implicit pentru prelucrarea datelor personale in scopul realizarii cerintelor.

In legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal in baza conditiilor specificate in Regulamentul privind protectia datelor la nivel european va puteti exercita oricare dintre urmatoarele drepturi, astfel cum sunt acestea enumerate in art. 13 din Regulamentul 679/2016, respectiv:

  • Dreptul de acces la datele cu caracter personal – persoana vizata poate solicita dreptul de acces la datele personale, in anumite conditii.
  • Dreptul la rectificare- datele personale pot fi rectificate oricand, sau dupa caz modificate
  • Dreptul la stergerea datelor – datele prelucrate pt fi sterse, in situatia in care prelucrarea acestora nu a fost legala
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii- persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care o privesc
  • Dreptul de a depune o plangere la noi si/sau la autoritatea competenta privind protectia datelor
  • Dreptul de retragere a consimtamantului –retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;
  • Dreptul de a va adresa justitiei
  • Dreptul de opozitie- persoana vizata se poate opune prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim;
  • Dreptul de a depune plangere – persoana ale carei date au fost prelucrate, depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la registratura GREEN SPOTS TECHNOLOGY din municipiul Bucuresti, Str. Foisorului Nr. 18, Sector 3, Romania sau puteti transmite solicitarea prin e-mail la cristian@tripticstudio.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

10. Perioada stocare date

Datele personale ale utilizatorului, vor fi prelucrate pe toata durata contractuala, si vor fi stocate inca trei ani, dupa finalizarea acestuia. Pentru documentele care necesita un termen mai lung de pastrare, potrivit dispozitiilor legale in vigoare, termenul de stocare va fi similar cu cel prevazut de legea speciala.

Daca doriti mai multe informatii despre cat timp pastram datele dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa ne contactati la adresa cristian@tripticstudio.ro.

11. Contact

Daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal sau daca doriti sa va exercitati un drept, ne puteti contacta la adresa de email cristian@tripticstudio.ro.