Lansare Green Spots

De la un studio de arhitectura, cu pasiune si respect pentru comunitati si mediu
Povestea Green Spots Technology incepe in 2017, cand cei trei fondatori (Aurel Basuc, Adrian Tutuianu si Cristian Danciu) si-au transformat visul in realitate. Dragostea lor pentru arhitectura i-a ajutat sa identifice in mediul urban o nevoie pe care unii nu au reusit sa o vada: nevoia de a fi permanent conectat la mijloacele mobile de comunicare. Iar creativitatea i-a ajutat sa dezvolte si sa incorporeze cu succes in diverse comunitati incarcatoare urbane.

Primul astfel de produs a fost dezvoltat pentru festivalul de muzica Untold (desfasurat in Cluj-Napoca). Iar acesta a fost si cel mai dificil proiect de implementat, conform spuselor celor trei fondatori. Inovatia a fost apreciata atat de mediul privat, cat si de cel public, iar clientii au inceput sa apeleze la serviciile si copacii Green Spots.Clientii publici sunt reprezentati de primarii si autoritati locale, universitati, campusuri universitati, iar cei privati sunt reprezentati de centre de birouri, complexe rezidentiale, spatii comerciale, festivaluri, HoReCa sau complexe sportive.

Green Spots a avut nevoie de o finantare de 100.000 de euro, insa o parte din finantare a fost acoperita de programul Start-Up Nation, iar vanzarile au reusit deja sa amortizeze investitia.Desi Green Spots ofera o gama extinsa de incarcatoare urbane, MVP-ul este reprezentat de copacelul cu panouri fotovoltaice care te ajuta sa iti incarci telefonul, in timp ce te adapostesti la umbra acestuia.

Green Spots este dovada faptului ca daca ai un vis, acesta poate deveni realitate. Mai ales daca esti dispus sa muncesti pentru el. Iar cei care vor sa afle mai multe despre solutiile oferite si cum putem sa ii ajutam, pot oricand sa ne contacteze.

Hai să discutam și să descoperim împreună soluția care va moderniza orașul tău!