Green Spots by Triptic Studio

Despre Green Spots

Rolul nostru este acela de a dezvolta spatiile in care comunitatile locuiesc si muncesc, focusul fiind pe sustenabilitate. Indiferent de durata de viata a proiectului, misiunea noastra este sa utilizam la capacitate maxima toate resursele noastre: viziune creativa, expertiza tehnica, insight interdisciplinar si experiente locale.

Aurel Basuc

Arhitect

Adrian Tutuianu

Arhitect

Cristian Danciu

Business Developer

Povestea noastra incepe in 2013, in Bucuresti, cand 3 persoane pline de entuziasm au decis sa isi puna creativitatea la munca. Numele lor? Aurel Basuc, Adrian Tutuianu si Cristian Danciu.

Pe masura ce afacerea noastra crestea, la fel s-a intamplat si cu echipa. Din 3, am ajuns 10. Iar aceasta echipa este ajutata de un hub creativ din care fac parte alti 20 de profesionisti.

La inceput ne-a fost teama. Dar a fost genul placut de teama. Deoarece stiam ca ne asteapta multe realizari, cata vreme eram dispusi sa muncim pentru ele.

Si am reusit. Cu un pic de entuziasm, am inceput sa visam la o cifra de afaceri de cel putin 6 cifre (in euro, bineinteles). Sa visam cum ar fi sa exploram piete externe. Sau chiar despre cum ar fi sa deschidem o afacere conexa.

Ei bine… Visurile devin realitate. Daca esti dispus sa lupti pentru visurile tale, acestea vor lupta pentru tine. Green Spots este bijuteria coroanei care incoroneaza toate eforturile noastre.

Am reusit sa schimbam orase!

Si am reusit sa le oferim experiente noi atat de multor persoane. Chiar si atunci cand se plimbau prin parc sau asteptau ca artistul lor sa cante pe scena.
bus team
trees team

Why Green Spots?

Indiferent de marimea si durata proiectului tau, vei avea la dispozitie intreaga noastra atentie. Iti recomandam sa te abonezi la newsletterul nostru si sa accesezi blogul pentru a afla mai multe despre proiectele pe care deja le-am finalizat si modul in care am reusit sa livram un spatiu mai bun pentru comunitatile locale si un viitor mai sustenabil.

Pentru a descarca Ghidul de regenerare Urbana al statiunii Mamaia te invitam sa te abonezi la newsletterul nostru

Hai sa discutam si sa descoperim impreuna solutia care va moderniza orasul tau!