Consultanti pentru Banca Mondiala

Povestea din spatele acestei reusite este reputatia noastra.

//Part 1


Realizarile noastre, politica noastra si etica au devenit cartea noastra de vizita. Dupa fiecare proiect am primit rezultate din ce in ce mai promitatoare, iar reputatia noastra a inceput sa creasca.

Iar aceasta reputatie ne-a deschis usile catre o colaborare cu Banca Mondiala. Dupa o scurta discutie cu oficialii institutiei, am ajuns la aceeasi colaborare. Ca putem sa colaboram impreuna si ca putem sa livram rezultate dorite cu privire la regenerare urbana. Atat pentru sectorul public, cat si pentru cel privat.Astazi, putem sa analizam situatia curenta si sa identificam nevoile fiecarei comunitati in ceea ce priveste regenerarea urbana. Dupa ce strategia este aprobata de partenerii nostri (autoritati locale, dezvoltatori imobiliari etc.), proiectul poate fi implementat pentru a imbunatati vietile tuturor. Pas cu pas.

Orice oras are nevoie de regenerare urbana. Pentru a-l ajuta sa evolueze dintr-un cocon gri si aglomerat intr-un fluture mai verde, inteligent si mai putin aglomerat. De exemplu, in loc sa fii blocat in trafic, vei avea la dispozitie mai mult timp (pe care poti sa il folosesti asa cum vrei tu).

Orasul ar trebui sa ii ofere fiecarei persoane o viata mai buna.

 

Aceste sunt o parte dintre articolele despre colaborarea noastra cu Banca Mondiala.
Hai să discutam și să descoperim împreună soluția care va moderniza orașul tău!